Poți face sex cu oricine, indiferent de preferințele tale sexuale. Fluidul este important pentru lubrifiant.

Este timpul să luați măsuri dacă credeți că lubrifiantul provoacă uscăciune vaginală. Veți experimenta mai puține frecări, veți catifela pielea și veți avea un sex mai bun, indiferent de sexul, vârsta sau etapa în viață.

Potrivit cercetărilor, 70% dintre femei cred că utilizarea unui lubrifiant face sexul mai plăcut și mai satisfăcător. Contrar credinței populare, doar pentru că folosești lubrifiant nu înseamnă că nu ești interesat de partenerul tău.

Dacă ești bărbat, nu mai crede că lubrifierea poate fi singura modalitate de a determina excitarea. În schimb, ai încredere în partenerul tău și ascultă ce are de spus.

Lubrifiantul poate fi văzut ca un motivator și o modalitate de a economisi timp în timp ce sunteți în mișcare. Uneori trebuie să pleci din casă cu 5 minute mai devreme. Iată câteva sfaturi.

Ce lubrifiant ar trebui să alegi?

Ar trebui să luați în considerare diferitele tipuri de lubrifianți care sunt disponibile atunci când cumpărați un lubrifiant. Există mai multe tipuri de lubrifianți disponibili:

– Bazat pe apa

– Baza din silicon

– Bazat pe ulei

– Hibridul este o combinație a celor de mai sus (de exemplu apă, silicon)

– Bazat pe apa

Este versatil și poate fi folosit în aproape orice activitate, chiar și în cele care implică jucării din silicon, multe actrite https://nimfomane.org il folosesc pe acesta. De asemenea, poate fi folosit atât cu prezervative din latex, cât și fără latex. De asemenea, reduc șansa de a sparge prezervativele.

Pjur Basic sau Pjur Aqua nu sunt singurele opțiuni pentru sex vaginal. Ele echilibrează pH-ul vaginal și reduc frecarea. Acest lubrifiant este foarte popular deoarece nu lasă pete pe lenjerie și se simte moale pe piele. De asemenea, se poate spala usor cu apa.

Totuși, dacă pielea ta este foarte sensibilă…

Siliconul este o bază

Un lubrifiant pe bază de silicon se va simți la fel de moale ca mătasea pe zonele sensibile. Siliconul este hipoalergenic, astfel încât majoritatea oamenilor nu vor avea reacții alergice. Acest tip de lubrifiant are și un timp de acțiune mai lung.

Tocmai ați găsit produsul potrivit dacă căutați ceva care să reziste mai mult și să nu fie aplicat atât de des.

Utilizatorii care au încercat sexul sub duș spun că lubrifianții pe bază de silicon îl fac mai plăcut. Lubrifianții pe bază de apă pot fi spălați cu ușurință cu apă.

Pjur Original și Pjur Light sunt doi lubrifianți grozavi pe bază de silicon. Pentru începători, Pjur Basic Silicon și Pjur Basic Silicon sunt, de asemenea, opțiuni bune.

Bazat pe ulei

Știm că nu-ți place să fii deranjat de acțiune, așa că avem lubrifiantul perfect pentru tine. Orgia divină este 100% naturală și are calități lubrifiante de lungă durată.

Sfaturi? Sfaturi? Acest tip de lubrifiant poate provoca deteriorarea prezervativelor și vă poate strica plăcerea activității.

Bacteriile vaginale și lubrifianții pe bază de ulei au un risc mai mare de a se infecta. Acest lubrifiant poate fi asociat și cu foi scumpe. Este greu de curățat și uleiul poate rămâne în cearșafuri și haine.

Lubrifiant natural

Poate că ești îngrijorat de ingredientele pe care le folosești în lubrifianții tăi. Deși lubrifianții naturali sunt mai recenti, există încă multe dezbateri cu privire la semnificația lor.

Căutați ingrediente naturale și preferați un număr limitat de ingrediente. Pjur Med, care conține glicerină naturală și are un efect hidratant, este o opțiune grozavă.

Alte proprietăți ale lubrifiantului

Care sunt diferențele dintre produsele speciale pentru bărbați și femei? Cele pentru femei sunt mai blande cu pielea, si contin flora naturala (Pjur Woman Aqua) din zonele intime (Pjur Woman Vegan). Ele lasă pielea moale și mătăsoasă (Pjur Woman Aloe) și previn iritațiile (Pjur Woman Nude).

Lubrifianții pentru bărbați pentru bărbați au întârzieri energizante (Pjur Superhero) și ejaculare (Pjur Superhero Skin Serum), care reduc sensibilitatea la zona intima.

Gama specială pentru sexul anal este Pjur Backdoor Silicone, care conține o formulă mai concentrată. Are proprietăți de relaxare (Pjur Analyze me) și desensibilizare la aventurieri (Pjur back door Regenerating) și maximizează plăcerea și îngrijește pielea delicată.

Cum folosești corect lubrifiantul?

Nu există o regulă universală de utilizare. Este necesar să te masturbezi Simți că rămâi fără benzină? Da, dr. Um și unge bine peste tot.

Femeile de toate vârstele sunt de acord că lubrifianții sunt necesari chiar și atunci când organismul nu răspunde. Aplicați-l acolo unde îl utilizați: vaginal, penis sau anus.

După ce ați găsit lubrifiantul perfect, alegeti unul din filmuletele dupa nimfomane.org, este o idee bună să vă încălziți mâinile. Deși nu este necesar, lubrifiantul s-ar putea simți ușor mai rece în zonele tale intime dacă se omite acest pas. Utilizați un prezervativ pentru a vă proteja pielea.

Puteți folosi un prezervativ sau o diafragmă pentru a vă lubrifia sexul.

Evita cu orice pret

Veți descoperi că există multe opțiuni disponibile – arome naturale, efecte de încălzire, efecte efervescente și chiar opțiuni de aromă. Aceste opțiuni pot fi destul de interesante, dar ar trebui să verificați întotdeauna lista de ingrediente și să folosiți benzi speciale pentru a le testa pH-ul.

pH-ul vaginal sănătos ar trebui să fie între 3,5-4,5. Lubrifiantul ar trebui să aibă, de asemenea, același pH. Acordați atenție listei de ingrediente. Ar trebui să evitați nonoxinol-9 și glicerina, deoarece acestea pot provoca inflamații și iritații. Parabenii sunt, de asemenea, cel mai bine evitați pentru a reduce șansele de infecție.

Prezervativele și alte jucării erotice pot fi folosite împreună cu prezervativele. Asigurați-vă că sunt compatibile cu latex, cauciuc și plastic. Nu contează ce scop servește, este distractiv și ușor să-ți ridici viața sexuală.